Klikk her for å lese mer

mandag, november 20, 2006

Klima: EU fremmer løsningene

Klimaendringene bekymrer mange europeere, og 68% av innbyggerne i Tyskland, Frankrike, Strorbritannia, Italia og Spania godtar restriksjoner på hva de kan gjøre og kjøpe for å begrense klimaendringene. 86% mener menneskelig aktivitet bidrar til klimaendringene. Dette skriver Financial Times i dag, på deres nettside for nyheter om klimaforandringer.

EU har lansert klimakampanjen "Du kontrollerer klimaforandringene", og på nettsidene får man konkrete tips til hvordan man kan leve grønnere og regne ut hvor mange tonn CO2 du til sammen kan kutte dine utslipp med. EU har også en egen nettside om klimaforandringene, og Miljøverndepartementet har en informajonsside om EUs miljøpolitikk.

Vi mener EU er en viktig arena for global og regional miljøkamp. Et handlingsvillig og offensivt EU har parkert Norge på sidelinjen i miljøspørsmål. Vi benytter oss i liten grad av muligheten til å innføre strengere miljøkrav enn EU, og er på mange måter en miljøpolitisk gratispassasjer som mottar ferdig utarbeidet miljølovgiving per faks fra Brussel. Du kan lese me i vårt manifest.

1 Comments:

At torsdag, 18 mars, 2010, Anonymous Anonym said...

veldig interessant, takk

 

Legg inn en kommentar

<< Home